Ser du tallet 444 overalt? Finner du deg selv å våkne klokken 4:44? Ser du tallet 444 i drømmene dine? Føler du deg sterkt berørt av nummer 444? Fortsett å lese og lær hva nummer 444 prøver å fortelle deg.

Hva er meningen med nummer 444? Som et tall er 444-engelnummeret et kraftig symbol på døden. Det er sterkt forbundet med døden og den neste verden.

angel number 444 meaning death, loved ones and a warning message

Hva er de forskjellige betydningene av nummer 444?

Engel nummer 444 betyr vanligvis en av de tre:

  • En melding om advarsel om en alvorlig ulykke eller død.
  • Et tegn fra en avdød kjær (familiemedlem, venn, betydelig annen, partner osv.) om at han eller hun nå er din skytsengel og at du er beskyttet og elsket.
    – Et kjærlighetsbudskap fra en avdød. Han forteller deg at du fortsatt er elsket og sender deg positive energier.

Hva betyr engel nummer 444 i Døden?

Vær ekstra forsiktig hvis du ser tallet 444 ofte. Det kan være en advarsel fra din skytsengel om forestående død. Du bør fortsatt lytte til intuisjonen din selv om du ikke er overtroisk. Skytsengelen din prøver å fortelle deg noe. Ta vare på helsen din, vær mer forsiktig og ikke ta unødvendige risikoer. Hvis du for eksempel planlegger å fikse noe i huset selv, bør du kanskje be noen andre om å gjøre det fordi det kan være for farlig for deg. Hvis du vurderer en lang biltur, kan det være bedre å vurdere en alternativ reisemåte. Hvis du planlegger å ta et fly, kan det være lurt å utsette det. Skytsengelen din forteller deg at det ikke er rett tid.

Det er viktig å forstå, nummer 444 betyr ikke nødvendigvis at døden vil inntreffe. Det er et tall som er knyttet til den neste verden. Oftere enn ikke, å se engel nummer 444, betyr en avdød kjær som prøver å få kontakt med deg.

Engel nummer 444 kan være et dødsbudskap

444 Englenummer og sykdom

Tallet 444 er ikke tradisjonelt forbundet med sykdom. Men hvis du har noen nær deg som er intenst syk, kan dette tallet være et tegn på tilstanden deres. Tilstanden deres kan forverres, så du bør være forberedt på å støtte dem følelsesmessig og åndelig.

Engel nummer 444 og meldinger fra The Afterlife

Engel nummer 444 er et tegn fra en avdød kjær (familiemedlem, venn, betydelig annen, partner, etc.) at han eller hun nå er din skytsengel og at du er beskyttet og elsket.

Engel nummer 444 kan være et positivt tegn på at du bør føle deg trygg på at din kjære nå passer på deg fra den andre siden. Du kan være i en tid med ensomhet og frykt. Din kjære er nå din skytsengel, og han forteller deg at du er beskyttet og elsket. Trøst med denne meldingen og vit at din kjære alltid er med deg. Ikke vær redd for å be om hjelp eller veiledning fra din skytsengel, da de alltid er der for deg. Din skytsengel vil ofte prøve å sende deg en melding i drømmene dine. Hvis du drømmer om en avdød kjær, vet at de er med deg og prøv å tolke meldingen de prøver å sende deg.

Er engel nummer 444 en melding fra en avdød kjær?

Engel nummer 444 er et kjærlighetsbudskap fra en avdød. Han forteller deg at du fortsatt er elsket og sender deg positive energier. Han forteller deg at han tenker på deg og sender deg sin kjærlighet. Når en kjær dør og nå er i etterlivet, kan han fortsatt få kontakt med deg. Hans kjærlighet dør ikke når han forlater denne jorden. Du kan fortsatt føle hans nærvær og hans kjærlighet. Han sender deg positive energier for å fortelle deg at alt vil ordne seg.

Din avdøde kjære er nå din skytsengel

Min 444 mening. Vitnesbyrd: Reddet av min mor. År etter at hun døde.

Denne unike englehistorien ble sendt til oss av Leyla Ethan. Takk, Leyla!

Min mor døde den fjerde dagen i uken (onsdag), april (den fjerde måneden) i 1994. Hun døde fire uker etter at legen hennes kunngjorde at hun hadde hjernekreft. Tre ganger-fire 444, som betyr kombinasjon, vil veilede meg resten av livet.

Siden den dagen har livet mitt blitt uutholdelig. Faren min var senket i depresjon og ble alkoholiker. Han mistet jobben og gjorde ingenting annet enn å drikke, og ble voldelig. Noen dager etter konfirmasjonsseremonien følte jeg at jeg måtte stoppe farens misbruk, så jeg dro for å bo hos tanten min.

Jeg følte det var det rette å gjøre, men jeg fikk knapt sove om natten. Når jeg endelig klarte å sove, hadde jeg alltid den samme drømmen. I den drømmen hadde min mor tre hender med fire fingre hver. Hun prøvde å advare meg om noe ved å bruke de tre hendene hennes, men jeg kunne ikke forstå henne. Jeg kunne ikke høre hva hun sa og heller ikke forstå håndbevegelsene hennes.
Første gang jeg våknet etter å ha hatt denne drømmen, prøvde jeg å finne ut hva hender med fire fingre i en drøm betydde, men fant ikke et klart svar.

En morgen forsto jeg endelig hva moren min prøvde å fortelle meg i drømmen min, men det var litt sent. Den dagen startet med et høyt banking på døren da jeg hørte min rasende fars kjente rop og banning. Han kom for å skade meg.

Jeg fikk panikk og alt jeg kunne tenke på var å gjemme meg under sengen. Det var ikke en smart avgjørelse jeg vet, men jeg var ikke i stand til å tenke klart på det tidspunktet. Jeg hørte farens skritt komme nærmere og nærmere da han kom inn på soverommet. Da jeg reiste meg fra gulvet kunne jeg se at han hadde en pistol. Fryktelig, jeg forventet det verre. Jeg ble lammet. Jeg klarte ikke å få ordene ut av munnen min for å overtale ham fra å bruke pistolen sin, og jeg hadde ikke kraften til å kjempe mot ham. Han løftet pistolen mens han hylte til meg: “Du har ingen steder å gjemme deg nå, din verdiløse stykke #@!”

La meg fortelle deg. Jeg har aldri sett mer gale, sinte øyne enn disse til min far den dagen. Det var tydelig at kilden til hatet hans kom fra et veldig mørkt sted. Jeg trodde han lot demoner fange sjelen hans. Da han rettet pistolen mot hodet mitt, begynte jeg å gråte engstelig: “Vær så snill, vær så snill, ikke drep meg!”

Men han hørte meg ikke som om djevelen besatte ham. Han la ikke engang merke til at tanten min prøvde å trekke pistolen fra ham. Han var mye sterkere enn henne, han dyttet henne til side, og hun falt.

Jeg lukket øynene og ventet på min uunngåelige tragiske død.
Tiden sto stille da jeg plutselig hørte lydene av avtrekkeren – “klynge”.

Et øyeblikk gikk, og jeg var fortsatt i live. Kroppen min skalv voldsomt. Hjertet mitt slo raskt, og jeg klarte ikke å puste. Jeg så på min fars ansikt.
Jeg kan fortsatt huske å være oppmerksom på en stor kraft som presser mot meg, som et magnetfelt som omgir meg og isolerer meg fra omgivelsene.

Omringet min mors tilstedeværelse meg? Eller kanskje det var tilstedeværelsen av en skytsengel?

Var det denne kraften jeg følte som satt fast i pistolen? Jeg vet ærlig talt ikke, men jeg kan sikkert si at noe var der. Noe forstyrret og endret hendelsesforløpet, og uten denne kraften ville jeg ikke vært her for å fortelle deg denne historien.

Pistolens avtrekker fungerte ikke, og kulen kom aldri ut av pistolen!
Da jeg åpnet øynene og ga et siste blikk på faren min før han forlot rommet. Den dagen visste jeg at ting aldri vil bli det samme igjen.

Det var den siste dagen jeg så faren min. Jeg mistet kontakten med ham den dagen, og jeg aner ikke hva som har skjedd med ham siden. Jeg vil heller ikke vite det.

Jeg forsto endelig meningen med drømmen min. Det var en måte for min mor, min skytsengel, å kommunisere med meg og fortelle meg at jeg var beskyttet. De tre hendene symboliserte settet med tall 444. Siden den gang har jeg alltid vært oppmerksom på dette spesifikke settet med tall 444 for å vite om moren min er til stede i miljøet mitt. Og når jeg ser det, blir jeg fylt av ufattelig lykke og optimisme.

De tre hendene symboliserte settet med tall 444. Det var en måte for min mor, min skytsengel, å kommunisere med meg og fortelle meg at jeg er beskyttet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this:

X

Click to Get The Free Guide:
How To Interpret Angelic Signals Sent To You By Amitiel, The Angel Of Truth?

X

Get The Free Guide:

How To Interpret Angelic Signals Sent To You By Amitiel, The Angel Of Truth?